THERMO-HYDROISOLATION

INFINITY AL  ofron sherbimin e saj ne fushen e hidroizolimeve per objekte rezidenciale apo vepra industriale, qofshin keto hidroizolime nentokesore apo tarraca. Gjithashtu ofron hidroizolime te tuneleve, pishinave, depo uji, basene ujore etj,  Per realizimin e ketyre punimeve kompania jone perdor materiale te teknollogjise se fundit  si TPO, PVC  apo bentonit nga prodhuesit me me emer ne Europe si Sika dhe Mapei , te cilat ofrojne cilesi  dhe jetegjatesi me te madhe.