INFINITY AL

• SHËRBIMET TONA •

PUNIME TERMO-HIDROIZOLIMI

PAISJE PËR PISHINA

PSE INFINITY AL?
-----

cilesi

CILËSI

Infinity Al bashkëpunon me prodhuesit më me emër, duke garantuar përdorimin e materialeve të certeikuara CE.

korrektese

KORREKTËSI

Infinity Al ka një staf të specializuar me eksperiencë shumëvjeçare, që i përgjigjet me korrektesë çdo kërkese tuajën.

garanci

GARANCI

Eksperienca shumëvjeçare dhe cilësia e materialeve garantojnë kualitetin, efikasitetin dhe jetëgjatësinë e shërbimeve tona.

bashkepunimi

BASHKËPUNIM

Infinity Al bashkëpunon ngushtë me klientin për të gjetur zgjidhje sa më efikase, që përmbushin idetë dhe vizionin e tij.

PISHINA

Infinity Al ofron shërbimin e tij në fushën e pishineve duke nisur nga:

 • Projektimi
 • Ndërtimi
 • Montimi
 • Mirëmbajtja

PUNIME TERMO-HIDROIZOLIMI

Infinity Al realizon Termo-Hidroizolime duke përdorur materiale të teknologjisë së fundit në treg si:

 •  Membranë PVC
 • Membranë TOP
 • Bentonit

NDËRTIME

Infinity Al operon prej vitesh në fushen e ndërtimit duke ofruar një gamë shumë të gjerë shërbimesh si:

 • Rikonstuksione
 • Ndërtime Civile
 • Ndërtime Industriale

TREGTIM PAISJESH PËR PISHINA

Së fundi Infinity Al sjell në tregun Shqiptar paisje për pishina nga markat më të njohura, të certifikuara CE.

 • Filtra/Pompa
 • Sisteme Automatike Dozimi
 • Robot dhe Aksesor Pastrimi
 • Aksesor Pishine
 • Kimikate