PISHINA

Infinity Al  ofron sherbim me celesa ne dore  duke pershire projektim, ndertim, montim dhe mirembajtje te pishinave te llojeve te ndryshme si ato pasqyre apo me skimer, me veshje me pllaka apo me veshje pvc, me ngrohje ose jo,per ambiente te hapura apo te mbyllura, me dimensione te ndryshme qe nga ato familjare, publike, per hotele,  resorte turistike, deri tek pishinat me permasa olimpike. Ne ofrojme dhe te rejat me te fundit ne kete sektor sic jane sistemet automatike te dozimit  per trajtimin e ujit te pishines apo sistemet qendrore te komandimit. Gjithashtu ne ofrojme pajisje dhe materiale te ndryshme per pishina, aksesore dhe kimikate, sisteme dozimi, sisteme komandimi,  sete dhe  robot pastrimi etj. Bashkepunimi me emrat me te njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te pajisjeve dhe materialeve per pishina  si Pahlen, Hayward/Kripsol,  Maytronics, Emaux, Lareter etj, garanton cilesine e punimeve tona.

Para
-------------

Pas
-------------

Pishina Komerciale

Pishina Rezidenciale