TREGTIM PAJISJESH PËR PISHINA

NFINITY AL tregton  pajisje dhe materiale te ndryshme per pishina, aksesore dhe kimikate, sisteme dozimi, sisteme komandimi,  sete pastrimi, robot pastrimi etj. Qe nga viti 2017 INFINITY AL eshte perfaqesuesi eskluziv i prodhuesit lider te pajisjeve per pishina PAHLEN. Gjithashtu ne  bashkepunojme  me shume emra te njohur ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te pajisjeve dhe materialeve per pishina si Hayward/Kripsol,  Maytronics, Lareter etj, eksperienca shume vjecare e te cileve, garanton  cilesine e produkteve tona.

POMPA

FILTRA

ROBOTË

ATRAKSIONE

PRODUKTET TONA NË PËRDORIM